mofidfile

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

mofidfile

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
  • ۲۱ خرداد ۹۶، ۱۸:۱۹ - Ali اسدپور
    عالی
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۹:۰۹ - mohammadreza
    سلام
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۱۴ - mohammadreza
    سلام

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

مجید یاسر | دوشنبه, ۳۰ اسفند ۱۳۹۵، ۰۳:۰۸ ب.ظ

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3316 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی
تحقیق عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی
مقاله عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی
پایان نامه عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی
 ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
مقاله  ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
تحقیق  ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
پایان نامه  ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی
دسته بندی مقالات ترجمه شده
فرمت فایل docx
حجم فایل 643 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
تعداد صفحات انگلیسی 13 صفحه (3316 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه

این یک راز نیست وقتی عناصر اساسی مراعات اصول بهداشتی در محیطهای تولید مواد غذایی به طور مداوم، حتی برحسب عادت، با گذشت زمان اعمال شده، و همه برنامه های ایمنی شرکتهای موادغذایی بهبود یافته است. پاک کردن امکانات و تجهیزات در ابتدای هر روند تولیدی، بهترین اطمینان را ایجاد می کند که خطرات بالقوه ایمنی غذا کم شده و یا خطرات با هر بار تغییر در شروع و در سراسر چرخه تولید حذف شود.
کلید برای مراعات اصول بهداشتی با ارائه آموزش پایه کارکنان کارخانه، ممکن است خارج از حیطه پرسنل وزارت بهداشت باشد. آن برای حمایت از وظایف برای درک مراعات اصول بهداشتی موثر –به عنوان مثال، پیاده سازی به موقع پرسنل تاسیسات، پاک سازی بخش تولید در پایان کار و بازرسی کیفیت از تمام اثربخشی بهداشتی - برای پرورش درک بهتر و در نتیجه، پایبندی شرکت به پروتکلهای بهداشتی مناسب برای نیازهای عملیاتی و ایمنی مواد غذایی در هر کارخانه ضروری است.

دانلود عناصر اساسی موثر بر پاکیزگی و ضدعفونی واحدصنعتی مواد غذایی

  • مجید یاسر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی