mofidfile

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

mofidfile

مقالات ترجمه و فایلهای تخصصی آموزشی

محبوب ترین مطالب
آخرین نظرات
  • ۲۱ خرداد ۹۶، ۱۸:۱۹ - Ali اسدپور
    عالی
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۹:۰۹ - mohammadreza
    سلام
  • ۸ مهر ۹۵، ۰۸:۱۴ - mohammadreza
    سلام

غنی سازی برنج نیم پخته با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

تعداد صفحات انگلیسی 14 صفحه (3544 کلمه) تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش به همراه ترجمه شکل و جدول هر 250 کلمه 1 صفحه میباشد منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست زیر قیمت بازار

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته  با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

غنی سازی  برنج نیم پخته با اسید فولیک تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
غنی سازی  برنج نیم پخته  
مقاله غنی سازی  برنج نیم پخته  
پایان نامه غنی سازی  برنج نیم پخته  
تحقیق غنی سازی  برنج نیم پخته  
تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
مقاله تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
تحقیق تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی
پایا
دسته بندی مقالات ترجمه شده
فرمت فایل docx
حجم فایل 658 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
تعداد صفحات انگلیسی 14 صفحه (3544 کلمه)
     تعداد صفحات ترجمه فارسی 15 صفحه
ترجمه انگلیسی به فارسی، دانشگاه، پژوهش
مقاله انگلیسی به همراه مقاله فارسی در قالب آفیس قابل ویرایش
به همراه ترجمه شکل و جدول 
هر 250 کلمه  1 صفحه میباشد
منظور از 250 کلمه تعداد کلمات در متن انگلیسی هست 
زیر قیمت بازار
نمونه ترجمه
چکیده

غنی سازی با اسید فولیک برای برنج نیم پخته  به صورت سیستماتیک برای دست آوردن بینش کمّی نقش متغیرهای کلیدی فرایند، مورد مطالعه قرار گرفته است. نیم پزی در برنج قهوه ای خیسانده در آب با دمای 70درجه سانتی گراد به مدت 1، 2 و 3 ساعت با چهار غلظت مختلف غنی ساز صورت گرفته و برنج نیم پخته خشک شده، به مدت سه زمان (0، 60 و 120 ثانیه) آسیاب شد. هر دو غلظت باقی مانده فولات در برنج و PH آب خیساندن پس از انجام مراحل خیساندن برنج نیم پخته، اندازه گیری شد. مدل چند عاملی برای توصیف رفتار حفظ فولات باقی مانده توسعه داده شد و پیشنهاد شده که هر دو روش خیساندن و آردشدن، عوامل قابل توجه در غنی سازی اسید فولیک دارد.

دانلود غنی سازی  برنج نیم پخته  با اسید فولیک: تجزیه و تحلیل چند فاکتوره و بررسی جنبشی

  • مجید یاسر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی